Hassan Bouyazdouzen

Dhr. Bouyazdouzen is Vice-rector en docent van verschillende vakken in de bachelor Islamitische Theologie en master Islamitische Geestelijke Verzorging

Hassan Bouyazdouzen is Islamitisch Theoloog, Islamitisch Geestelijk Verzorger en Onderwijsbestuurder. Hij heeft een lange staat van dienst aan de Islamic University of Applied Sciences Rotterdam (IUASR). Eerst als docent aan de bachelor- en masteropleidingen in Islamitische Theologie en Islamitische Geestelijke Verzorging en vervolgens als directeur van deze programma's sinds 2017.

Sinds 1 januari 2024 vervult hij de positie van vice-rector aan de IUASR. Hier zet hij zijn leiderschap en visie in om innovatieve benaderingen in het hoger onderwijs te bevorderen en de instelling naar nieuwe hoogten te brengen.

Dhr. Bouyazdouzen heeft een solide basis in traditionele en academische studies. Als academicus en onderzoeker ligt zijn expertise in theologie, religiewetenschappen, geestelijke verzorging, islamitische psychologie en islamitische economie.

Hij rond momenteel zijn PhD-studie af binnen zijn expertisegebied islamitische economie en recht en zet zich via betrokkenheid bij verschillende beroepsverenigingen en nationale en internationale commissies in voor intercultureel begrip en samenwerking.

Hassan Bouyazdouzen
Vice-rector en Docent Islamitische Geestelijke Verzorging

Hassan Bouyazdouzen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

IUASR gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om nieuws per e-mail met u te delen. We zullen uw gegevens met respect behandelen.

Doneer

U kunt uw zakat, aalmoezen, donaties en giften over maken via uw bank of Paypal knopje. Naam: Stichting IUASR
IBAN: NL 18 INGB 0675 4552 19

Meer Info