De Islamic University of Applied Sciences Rotterdam en Hartford Seminary VS werken samen door aan Wetenschappelijk Onderzoek

De IUR heeft tussen 24 tot 26 Oktober 2018 een bezoek gebracht aan de Hartford Seminary in Hartford Verenigde Staten. Beide instellingen hebben de afgelopen jaren succesvol samengewerkt aan mobiliteit van stafleden. Tijdens deze bezoek is besloten een de samenwerking verder uit te bouwen; met name ten aanzien van meer wetenschappelijk onderzoek op het gebied van theologie. Beide instellingen hebben in gemeen dat beide instellingen graden verlenen voor de opleiding Islamitische Geestelijke Verzorging. De wens tussen beide instellingen is meer kennis uit te wisselen en meer wetenschappelijk onderzoek te verrichten. Om deze reden zal de decaan van IGV van het Hartford Seminary Prof. Dr. David Grafton de IUR bezoeken op 14 en 15 december 2018. Prof. Dr. David Grafton zal meedoen aan een symposium met als titel ‘De Toekomst van Geestelijke Verzorging’ en zal de thema behandelen vanuit het Amerikaanse perspectief.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.