Gastcolleges van de Al-Quaraouiyine Universiteit (Marokko)

Gastcolleges van de Al-Quaraouiyine Universiteit (Marokko)

Docenten van de Al-Quaraouiyine Universiteit, Établissement Dar El Hadith El Hassania (Marokko) zijn deze week op de IUR in het kader van het Erasmus+ Mobiliteitsprogramma. Vandaag doceerde Dr. Hssein Khtou een college aan de studenten over ‘Religieuze diversiteit in Marokko en Nederland’. Op de planning staat verder nog een college ingeroosterd met het onderwerp ‘De rol van religieus onderwijs in het tegengaan van extremisme’.

Islamic University of Applied Sciences Rotterdam en ’s werelds oudste universiteit Al-Quaraouiyine, Établissement Dar El Hadith El Hassania hebben een actieve samenwerking binnen het uitwisselingsprogramma van de Europese Commissie. Studenten krijgen hiermee de mogelijkheid om hun theoretische, linguïstische, interculturele en communicatieve vaardigheden te ontwikkelen terwijl stafleden zich verder kunnen professionaliseren in didactiek.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.