Start inschrijvingen cursus Arabisch tweede periode 2017-2018

Start inschrijvingen cursus Arabisch tweede periode 2017-2018

Wil jij Arabisch leren lezen en schrijven en gesprekken voeren in de Arabische taal? Of ben je reeds in staat om het Arabische schrift te lezen, maar begrijp je de betekenis van wat je leest niet? Of wil jij je meer verdiepen in de Arabische grammatica, de morfologieen en de retoriek? Dit alles kun je bereiken door deel te nemen aan de cursus Arabisch, welke op 8 niveaus kan worden gevolgd. Aan de hand van een niveautoets wordt bepaald op welk niveau je kunt starten.

De tweede periode van de cursus Arabische taal gaat van start op 9 december a.s.! Voor meer info kijk je op: www.iur.nl/nl/arabisch/. Voor inschrijven: print het inschrijfformulier hieronder uit (open het formulier in nieuw tabblad), vul het in en mail naar abba@iur.nl (t.a.v. dhr. Aziz Abba).

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.