E. Gökcekuyu verbonden als onderzoeker aan netwerk Cadbury Centre University of Birmingham (UK)

E. Gökcekuyu verbonden als onderzoeker aan netwerk Cadbury Centre University of Birmingham (UK)

Dhr. E. Gökcekuyu is sinds afgelopen week namens Islamic University of Applied Sciences Rotterdam (IUR) als onderzoeker verbonden aan Euro-Islam.info, het academisch netwerk voor onderzoekers en wetenschappers dat bekend staat in academische, politieke en mediakringen als het meest betrouwbare online referentiepunt betreffende Islam in Europa. Euro-Islam.info wordt mogelijk gemaakt door het Cadbury Centre, onderdeel van de Universiteit van Birmingham (UK), en zet zich actief in voor (vergelijkend) onderzoek naar Islam en moslims in Europa en de Verenigde Staten. Onderzoeksresultaten worden gedeeld op platforms voor de politiek, de publieke sector en media. Met onder meer een database van publicaties, up-to-date onderzoeken en (profiel)analyses draagt Euro-Islam.info bij aan het faciliteren van een productieve discussie voor toponderzoekers en het bevorderen van de dialoog.

Voor meer info zie: http://www.euro-islam.info/ertugrul-gokcekuyu/ en http://www.euro-islam.info/about_us/ .

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.