IUR-staf op ‘2e Internationale conferentie over taal, cultuur en religie: multiculturele perspectieven’ in Rabat, Marokko.

IUR-staf op ‘2e Internationale conferentie over taal, cultuur en religie: multiculturele perspectieven’ in Rabat, Marokko.

Docenten Galal al-Jihany en Hassan Bouyazdouzen waren op 19 en 20 april 2017 aanwezig op de Al-Qaraouyine Universiteit Établissement Dar El Hadith El Hassania in Rabat, Marokko om deel te nemen aan de ‘2e Internationale conferentie over taal, cultuur en religie: multiculturele perspectieven’. De tweedaagse conferentie behandelde dit jaar het thema mondialisering en haar invloed op culturen en culturele gewoontes, de tegenstellingen en de botsingen. In dat kader kwamen multiculturele en -disciplinaire benaderingen aan bod.
De Al-Qaraouyine Universiteit Établissement Dar El Hadith El Hassania is een partneruniversiteit van de IUR. Beide onderwijsinstellingen werken onder meer samen in het kader van het Erasmus+ Mobiliteitsprogramma van de Europese Commissie.

 

 

Reageren is niet mogelijk