Studenten Christelijke Hogeschool Ede (CHE) op bezoek bij IUR

Studenten Christelijke Hogeschool Ede (CHE) op bezoek bij IUR

Theologiestudenten van de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) bezochten vandaag de universiteit voor een ontmoeting met de IUR-studenten. Thema van de dag was “Het islamitisch concept omtrent Jezus Christus”. Na een introductiecollege hierover van docent Hassan Bouyazdouzen, lichtten een aantal studenten van iedere onderwijsinstelling toe wat voor hen de beweegredenen zijn om theologie te studeren. Het delen van deze ervaringen bracht leuke gesprekken en verbindende verhalen met zich mee. De ontmoetingen tussen theologiestudenten van beide onderwijsinstellingen vinden ieder jaar plaats; voor IUR-studenten is een bezoek aan de CHE onderdeel van het vak ‘Inleiding in de Vergelijkende Theologie’.

  

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.