Conferentie: Orgaandonatie vanuit de islamitische wetgeving

Conferentie: Orgaandonatie vanuit de islamitische wetgeving

‘Ja’ of ‘nee’? De reclame voor orgaandonaties staat bij ons allen haast getekend op het netvlies. Helaas weet niet iedereen hoe het nu precies zit met orgaandonatie. Welke organen kunnen bijvoorbeeld gedoneerd worden? Wat is de kijk vanuit de Islam naar orgaandonatie? “Is het toegestaan of niet?”, is een vraag die in de gedachten van velen opkomt. Wil je eindelijk een antwoord op deze vragen en meer? Zoek dan niet verder!

Studentenvereniging Sabr, Studentenvereniging As-Sirāt, Sv Avicenna en Studentenvereniging INSAN organiseren samen een conferentie over orgaandonatie. Wil je de mening horen vanuit een islamitisch perspectief? Wees er dan zeker bij!

Wil je erbij zijn? Houd dan 18 januari vrij! De conferentie vangt aan om 18:30 uur en duurt tot ca. 21:00 uur. Voor meer praktische informatie over de avond verwijzen we je naar de bijgevoegde flyer.

Flyer: Coco Designs

 

 

Reageren is niet mogelijk