Turken in Nederland

Bij de Union of European Turkish Democrats in Duitsland werd er op 21 februari 2010 een receptie gehouden in Hotel Barcelo in Keulen, ter ere van de Turkse Minister van Staat, de heer Faruk Çelik. Zowel de rector Prof.  Dr. Ahmet akgunduz, als de decaan, Dr. Ozcan Hidir, van de Islamitische Universiteit Rotterdam werden door de voorzitter van de Union of European Turkish Democrats, de heer Hasan Ozdogan, uitgenodigd  om aanwezig te zijn bij deze gelegenheid. De heer Ozcan Hidir had voor deze gelegenheid een rapport geschreven over de situatie, de uitdagingen en de toekomst van de Turken in Nederland. De rector Prof. Dr. Ahmet Akgündüz bood dit rapport na zijn toespraak aan de Minister van Staat, de heer Faruk Celik.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.